Wie wint de 50.000ste JAnus kachel

mei 14, 2014 in zakelijk nieuws door Redactie

JAnus kachelGorredijk | Houtkachelproducent Janco de Jong uit Gorredijk bereikt dit jaar een mijlpaal: de 50.000ste JAnus kachel wordt binnenkort verkocht. Om dit te vieren wordt deze 50.000ste kachel gratis weggegeven. Op basis van het serienummer wordt de winnaar bepaald. Het winnende serienummer wordt achteraf bekend gemaakt via de website en social media.

Daarnaast profiteert elke koper van deze mijlpaal: kopers van een JAnus kachel krijgen in de maanden april tot en met juni een gratis asschephouder. Daarnaast krijgen kopers van een kachel m├ęt rookkanaal een korting van 50.000 cent en ook wordt datzelfde bedrag als korting gegeven voor een oude houtkachel die ingeruild wordt.

Oprichter en naamgever van de JAnus houtkachel, Janco de Jong, maakte het eerste exemplaar van deze kachel in 1981. Dat prototype functioneert nog steeds naar volle tevredenheid van de eigenaar. Inmiddels zijn er allerlei ontwikkelingen geweest en mooie nieuwe producten ontwikkeld. Daarbij stond steeds de oorspronkelijke drang om producten van hoge kwaliteit te leveren centraal.

De JAnus houtkachel is nog steeds een kachel met grote naam en faam in Nederland en de omringende landen. Maar ook de andere producten, nieuwe types kachels, diverse accessoires en het buitenassortiment staan bekend om hun hoge kwaliteit. Het bedrijf combineert een ambachtelijke werkwijze met veel aandacht voor de ontwikkeling van nieuwe technieken en diensten. Zo werd onlangs een nieuwe duurzame houtkachel met een nog hoger rendement onder de naam JAcobus geïntroduceerd.

Eind 2012 kwam de JAnus2 op de markt: een kachel die zowel als houtkachel als gaskachel uitgevoerd kan worden. Inmiddels behoren ook tuintafels, een JAbq tuinhaard en een vuurschaal tot het assortiment. Bovendien heeft het bedrijf een eigen schoorsteenservice opgezet.

Surf voor meer informatie naar www.jancodejong.nl.