Week van het Luisterboek: bestsellers in LuisterBieb

mei 14, 2014 in nieuws door Redactie

bieb appGorredijk | Speciaal voor de week van het Luisterboek, 19 tot en met 25 mei, is de collectie van de LuisterBieb vernieuwd. Deze app bevat al een brede collectie audioboeken maar is nu aangevuld met bestsellers. Thrillers, literair werk en kinderboeken, de LuisterBieb er zijn inmiddels al 90.000 boeken beluisterd.

De app voor smartphone en tablet is inmiddels een jaar in de lucht. In de collectie onder andere Isa Hoes die haar eigen boek ‘Toen ik je zag’ voorleest. Van de best beluisterde auteur Suzanne Collins is het boek ‘Vlammen’ toegevoegd.

Naast volwassenen kunnen kinderen van verschillende leeftijden volop plezier beleven aan deze app. De kleinsten kunnen luisteren naar ‘Pluk van de Petteflet’ en ‘Kikker’ en jongeren kunnen onder andere luisteren naar ‘Het leven van een loser’ (deel 3) van Jeff Kinney, ‘Ooggetuigen’ van Carry Slee en ‘Geheimen van het wilde woud’ van Tonke Dragt. Verder is er nog volop keuze uit bestsellers van Dan Brown, Nicci French, Herman Koch, Saskia Noort en Khaled Hosseini en colleges van Maarten van Rossem.

De app is gratis te downloaden via de App Store of Google Play. Een boek kan zonder internetverbinding beluisterd worden.

Noot voor de redactie
Kijk voor meer informatie op www.luisterbieb.bibliotheek.nl of bekijk de video op http://www.bibliotheek.nl/video/73005.de-luisterbieb-app-van-de-bibliotheek.html