Lentekriebels én feest bij dierenartsencombinatie Gorredijk

april 5, 2016 in column door Redactie

April: de eerste teken zijn al weer gesignaleerd. De vlooien zijn helaas de hele winter niet weg geweest. Gelukkig is er grote keus in middelen om onze huisdieren te beschermen. Parasieten zorgen voor veel ongemak en kunnen allerlei ziekten overbrengen. Omdat elk dier anders is en anders leeft, is het van belang voor elk dier een passend middel te gebruiken. Onze assistentes kunnen helpen het beste middel voor uw dier te kiezen. Vergeet ook niet om 4x per jaar uw dieren te ontwormen. Wormen kunnen ook voor mensen en met name kinderen infectieus zijn.

DA 2e kwart 2016In mei is het weer mogelijk uw konijn(en) te laten vaccineren zonder consultkosten. We enten tegen myxomatose en VHD, twee ernstige virusziekten die worden overgebracht door door vlooien, muggen en onderling contact. De enting beschermt 1 jaar. Wel graag vooraf even een afspraak maken. Dit kan op de volgende dagen :

  • Dinsdag 3 mei 15:30 – 16:10u
  • Woensdag 11 mei 15:30 – 16:10u
  • Donderdag 26 mei 14:30 – 15:00u

In juni (chipmaand) kunnen uw honden en katten weer gechipt worden tegen gereduceerd tarief. Voor exacte prijzen kunt u in juni terecht op onze website.

Feestje

Op zaterdag 21 mei vieren we een feestje: al weer 10 jaar in ons “nieuwe” pand. De praktijk is dan open voor een kijkje achter de schermen, maar ook buiten is er van alles te beleven. Kramen met streekproducten van “onze eigen” veehouders, stamtafels met hapjes en drankjes, demonstraties met dieren en nog veel meer. Kinderen kunnen zich zelfs laten schminken als hun lievelingsdier. Iedereen is welkom! Noteer de datum in uw agenda. Het belooft een hele gezellige dag te worden….

Voor het laatste nieuws zijn we zoals altijd te volgen op: www.dierenartsgorredijk.nl en www.facebook.com/dierenartsgorredijk

Team Dierenartsencombinatie Gorredijk