iPadcursus in Gorredijk

januari 13, 2017 in nieuws door Redactie

Gorredijk | AanZet en Sûnenz slaan de handen ineen in het project Sluit mij aan!; een project om 55-plussers digitaal aan te sluiten en nieuwe contacten op te doen. De cursus staart vana 26 januari in De Miente in Gorredijk. Tijdens de cursus wordt de werking van de iPad uitgelegd en komen onderwerpen als internet en e-mail, Skype, apps downloaden, internetbankieren en Facebook aan bod.

Bent u (of kent u iemand) 55+, niet in het bezit van een tablet en niet digitaal vaardig? Dan is deze cursus bedoeld voor u! Voorkennis van het internet en het gebruik van een tablet is niet vereist. U heeft om te oefenen thuis wel een internetaansluiting nodig. Desgewenst regelt AanZet de internetaansluiting voor u.

De cursus start in de derde week van januari 2017 en duurt ongeveer 3 maanden. Om de week wordt er op de woensdag van 14.00-15.30 uur in Rispinge, Drachten een groepsbijeenkomst georganiseerd en op de donderdag van 14.00-15.30 uur in De Miente, Gorredijk.

Tijdens de cursus krijgt u een iPad in bruikleen. Hiervoor wordt een gebruikersovereenkomst getekend. U ontvangt een cursusboek waarin u tijdens de bijeenkomsten werkt en waarmee u thuis zelf kunt oefenen. De cursus wordt verzorgd door AanZet, zij zijn bereikbaar voor al uw (technische) vragen.

Door ondersteuning van De Friesland, het RCOAK, AanZet en Sûnenz zijn er aan de cursus geen kosten verbonden.

Aanmelden

Aanmelden kan via 0512-35 93 80 of info@sunenz.nl.