“Ik heb wel een vraag maar kan niet op het gratis inloopspreekuur komen. Wat nu?”

oktober 12, 2015 in column door Redactie

door mr. Moira Hoenadvocaat hoen

Inloopspreekuur bibliotheek Gorredijk

Het juridisch inloopspreekuur wordt in principe elke vrijdag van 17.30 – 19.30 uur gehouden in de bibliotheek van Gorredijk. Alleen tijdens schoolvakanties is er geen inloopspreekuur. Tijdens het inloopspreekuur kan iedereen gratis juridische vragen voorleggen aan een advocaat.

De tijden van 17.30 – 19.30 uur zijn gekozen omdat niet iedereen overdag zomaar vrij kan nemen en omdat het mooi aansluit bij de vrijdagavond koopavond in Gorredijk. Maar ook op vrijdagavond kunnen mensen verhinderd zijn om op het inloopspreekuur te komen. We krijgen dan ook geregeld de vraag of mensen op een andere dag of op een ander tijdstip gratis op gesprek kunnen komen.

Bellen of mailen voor een afspraak

En dat kan natuurlijk. Voor iedereen is een gratis kennismakingsgesprek mogelijk. Hiervoor wordt telefonisch of per e-mail een afspraak gemaakt. Wel zal dan eerst worden gevraagd waar de vraag over gaat, zodat eventueel kan worden doorverwezen naar een terzake deskundige collega. Dit is dus anders dan bij het inloopspreekuur waar iedereen met een juridische vraag gewoon kan binnenlopen.

Afspraak anders dan op kantoor

Wat nu als u helemaal verhinderd bent om te komen, bijvoorbeeld wegens het ontbreken van vervoer of om gezondheidsredenen. Ook in die gevallen is een gratis kennismakingsgesprek mogelijk. Dit kan telefonisch en onder voorwaarden zelfs op locatie. Verder zal in de nabije toekomst een afspraak ook via beeld telefoneren mogelijk worden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het inloopspreekuur in Gorredijk of over een gratis kennismakingsgesprek, neem dan vrijblijvend contact met ons op:
Advocatenkantoor Hoen
Molenwal 4
8401 CD Gorredijk
Tel: 0513 – 460600.
Of bezoek onze website www.advocatenkantoorhoen.nl

Mr. Moira Hoen is eigenaar van Advocatenkantoor Hoen, gespecialiseerd in omgevingsrecht, dierenrecht, bestuursrecht, en contractenrecht. Als advocaat verleent zij advies en rechtsbijstand aan bedrijven, organisaties en particulieren. Als mediator begeleidt ze partijen om hun geschil met elkaar bespreekbaar te maken en samen tot een oplossing te komen.