Volleybalheren Reva Gorredijk winnen eenvoudig van Makkum

oktober 12, 2015 in nieuws door Redactie

revaMakkum/Gorredijk | De heren van Mijn Makelaar/Reva speelden op vrijdagavond 9 oktober de uitwedstrijd tegen het gepromoveerde Makkum. Op papier een interessante wedstrijd omdat beide ploegen vijf punten na twee wedstrijden hebben. In de praktijk bleek er sprake van een behoorlijk niveauverschil en werd het een eenvoudige partij voor de volleyballers uit Gorredijk: 4-0.

Meteen in de eerste set maakte Mijn Makelaar/Reva al korte metten met Makkum door meteen een behoorlijk gat te slaan dat niet meer gedicht werd: 17-25. Alleen in de tweede set dreigde Reva even mee te gaan met het spel van de tegenstander en leek het tot 12-12 gelijk op te gaan. Met een aantal goede serve series werd de orde weer hersteld: 19-25. De derde en vierde set werden in een vlot temp uitgespeeld: 13-25 en 14-25.

Coach Henk Veenstra zag het als volgt: “We hebben over het algemeen prima gespeeld. Onze goede serve was hier voldoende voor ons om de overwinning veilig te stellen.”

Op woensdagavond 14 oktober speelt Mijn Makelaar/Reva in de beker tegen Krathos uit Hoogezand. Krathos speelt derde divisie, twee klassen hoger dan Reva, en is daarmee de favoriet voor deze wedstrijd.