Ladiesnight Gorredijk bewijst bestaansrecht met uitverkochte zaal

mei 11, 2014 in nieuws door Redactie

Een spetterende show van Rinsma Fashion, Nebraska, INEZ en Lincherie Oosterwolde. (c) Marije Geertsma

Een spetterende show van Rinsma Fashion, Nebraska, INEZ en Lincherie Oosterwolde. (c) Marije Geertsma

Honderden ladys genoten van de prachtige modeshow. (c) Marije Geertsma

Honderden ladys genoten van de prachtige modeshow. (c) Marije Geertsma

Gorredijk | De vierde editie van Ladiesnight Gorredijk was voor het eerst in de geschiedenis uitverkocht. Gisteren, zaterdag 10 mei, stond rond negen uur zelfs een wachtrij bij de ingang. Bezoeksters die geen kaartje hadden gekocht in de voorverkoop, konden pas binnen zodra anderen het evenement verlieten.

Vrijdagmiddag waren nog 150 van de ongeveer 900 kaarten beschikbaar in de voorverkoop. Vroeg op de avond klonk het sein ‘uitverkocht’. Pas wanneer er bezoeksters het evenement verlieten, werden nieuwe kaartjes verkocht. “Ik denk dat we nu al op zo’n 1200 zitten”, schat een kaartverkoopster bij de ingang.

Het was dringen tussen de zeventig stands in de sporthal. Maar ook was het dringen voor het grote podium waar om half negen de eerste goodiebag werd verloot en vervolgens een spetterende modeshow volgde van Rinsma Fashion, Nebraska, INEZ en Lincherie Oosterwolde. Eerder gaf Eijer Producties al een prachtig kijkje in de theater- en danskeuken. Om half tien schitterden de bruiden van Queeny’s Bruidsmode en Trouwcollectief.nl. Het feest op het podium werd afgesloten door dj Jeroen Nieuwenhuize en Saxo Joe.

Ladiesnight Gorredijk heeft haar bestaansrecht bewezen met niet alleen de enorme belangstelling maar ook met de grote verscheidenheid aan stands. Want wat is er nou heerlijker dan je tijdens het evenement eens lekker te laten masseren, schoonheidsadvies te krijgen, je haar prachtig op te laten maken, groene thee te proeven, een ijsje te smikkelen, je creatieve talenten ontdekken, een zeepje te ruiken of te kijken en kopen in al die andere uitnodigende stands.