april 15, 2014 in sportnieuws door Redactie

Keeper Mikeal en verdediger Jelmer in actie.

De mannen van F4 doen hun best tegen de koploper.

Door Jan Sybrandy
Gorredijk/Heerenveen | Gorredijk F4 speelde zaterdag het duel tegen Heerenveen F9G, een wedstrijd tussen de nummer 1 en de nummer laatst. De wedstrijd begon om 8:30 uur en dat betekent dat je als ouders om 7:40 uur moet vertrekken uit Gorredijk om op tijd in Heerenveen te zijn.

In de eerste helft bood Gorredijk heldhaftig verzet maar voetballend was Heerenveen beter. De ruststand was dan ook 4-0. Na de limonade werd er opnieuw gevoetbald, je kon echter zien dat Gorredijk er niet echt meer in geloofde.

Het was aan het uitstekende keepwerk van Mikeal te danken dat de tweede helft ook werd afgesloten met vier doelpunten verschil. Ook de verdediging bood deze helft, ondanks alles, nog steeds hevig verzet. De einduitslag was 8-0 in het voordeel van Heerenveen, maar dit had veel meer kunnen zijn. Kortom: Gorredijk was een maatje te klein, of misschien beter gezegd, Heerenveen was een maatje te groot.

Op het naastgelegen veld moest VV Gorredijk E5 het opnemen tegen Heerenveen E11. Het verging ze niet veel beter. De einduitslag was een afgetekende 9-0 voor de thuis spelende club Heerenveen.

Gorredijk F4 bestaat uit de spelers Kima, Jelmer V., Jelmer S., Paul, Mikael, Tieme, Ian, Vince, Hidde, Bilal. Trainer is Nanne Tjoelker, coaches zijn Rudi Postma en Reinier Verweij.