Gorredijk C1 speelt in de kwartfinale beker tegen HZVV C2

april 5, 2014 in sportnieuws door Redactie

vv gorredijkGorredijk | Afgelopen weekend behaalde Gorredijk C1 een knappe overwinning in Emmeloord. De C1 van Emmeloord werd met 2-1 verslagen. Gisteren werd de bekerloting bekend. In de kwartfinale van de beker mag Gorredijk het thuis opnemen tegen HZZV C1 uit Hoogeveen.

Het was afgelopen zaterdag een zenuwslopende wedstrijd. Gorredijk C1 kwam sterk uit de startblokken. Dat sterke spel werd als snel beloond. Hans scoorde met een prachtig afstandschot de 0-1. Hierna kwam Emmeloord beter in de wedstrijd, wat resulteerde in de gelijkmaker. 1-1. In tweede helft had Emmeloord wellicht meer balbezit maar was Gorredijk dat het meest effectief verdedigde en aanviel. In een messcherpe counter beloonde Darsen zijn mooie rush met een doelpunt. 1-2. De vreugde aan Gordykster zijde was groot. De daarop volgende fase was zenuwslopend. Emmeloord probeerde nog iets te forceren maar de poorten van de Gordykster verdediging bleven gesloten. Het gejuich na het laatste fluitsignaal zal in de verste verte te horen zijn geweest.

De spelers van Gorredijk C1 verdienen een ontzettend groot compliment. De kwartfinale halen van de beker is natuurlijk zeer bijzonder. Nu we zover zijn, willen we meer. In de kwartfinale tegen HZVV C2 kunnen de voetballers de steun van een ieder zeer goed gebruiken. Zaterdag 12 april om 14:00 uur dus massaal naar Sportpark Kortezwaag voor de kwartfinale van de beker.
De aanvangstijd kan nog veranderen. Kijk op www.vv-gorredijk.nl voor de juiste tijd.