Geboortefotografie: stijlvol, oprecht en onvervangbaar

april 3, 2014 in zakelijk nieuws door Redactie

Vijn FotografieGorredijk | Mijn naam is Getsje Vijn, woonachtig in Gorredijk. Fotografie is altijd al een grote passie voor mij geweest en sinds mijn zoon 3 jaar geleden geboren is, is dit alleen maar toegenomen.
Alle ‘once in a lifetime’-momenten leggen we graag vast op camera als mooie en tastbare herinnering. Voor bruiloften, jubilea en andere belangrijke gebeurtenissen schakelen we dan ook graag een professionele fotograaf in. Echter is het fotograferen van geboortes hier in Nederland nog een ondergeschoven kindje. In landen als Australië en Amerika wordt het al veel gedaan.

Graag had ik de bevalling van mijn zoon uitgebreid op beeld willen hebben zonder dat het een ‘klinische voorstelling’ zou worden. Met deze gedachte ben ik verder aan de slag gegaan en uit gaan werken. De geboorte van een kind is tenslotte een prachtige gebeurtenis en ervaring die je niet ‘even’ over kan doen. Een tastbare herinnering is dan ontzettend waardevol, zowel voor ouders als voor het kind als het wat ouder is. Graag leg ik deze speciale gebeurtenis vast op beeld voor anderen. Deze prachtige foto’s vertellen een bijzonder geboorteverhaal en tonen de vele emoties van de (aanstaande) ouders en tussen de partners onderling op een stijlvolle manier.

Enkele reacties van ouders over hun reportage:
“Afgestemd op alle emoties, oog voor het kleine, gevoelig en discreet in beeld gebracht met een groots en indrukwekkend eindresultaat…..” (N&M)
“Ze heeft zo mooi de sfeer en gevoelens tijdens mijn bevalling weten vast te leggen en zo een prachtige tastbare herinnering voor ons gemaakt!” (J&M)

Ik kan bevestigen hoe mooi en geweldig het is een foto te hebben als je pas geboren kindje op de borst gelegd wordt en de emoties die dan loskomen. Dit vergeet je nooit! Dus laat mij de camera vasthouden en je partner jouw hand, het is niet alleen het verhaal van de aanstaande moeder, maar ook van de vader. Dat gezicht is net zo mooi als hij zijn pasgeborene voor het eerst ziet. Na de geboorte blijf ik nog 2 tot 2.5 uur om de eventuele ontmoeting met broertjes en zusjes vast te leggen. Ook dit zijn zeer speciale momenten, hoe voorzichtig ze de kamer binnen komen om hun nieuwe broertje of zusje te begroeten.

Al met al is een geboorte een unieke en bijzondere gebeurtenis, die met heel veel liefde en emoties gepaard gaan. Om dit verhaal voor, tijdens en na de geboorte op beeld te hebben is zo speciaal! Alle foto’s zijn netjes, discreet en in zwart/wit. Tijdens de bevalling beweeg ik me op de achtergrond en zal je me niet of nauwelijks opmerken, maar ondertussen fotografeer ik wel alle details. Daarna zal ik een selectie maken en deze foto’s in een prachtige film verwerken met mooie muziek indien gewenst.

Zou je de bevalling willen laten vastleggen op deze mooie manier, of denk je er over na, neem dan gerust contact met me op om kennis te maken. Het is natuurlijk een hele intieme gebeurtenis en het is erg belangrijk dat het contact met elkaar prettig aanvoelt.

Vijn Fotografie Facebook
vijnfotografie@hotmail.com
Geboorte & Lifestyle fotografie