Eijer Producties speelt Mowgli en Tovenaar van Oz

maart 24, 2015 in nieuws door Redactie

A3 Poster - MowgliGorredijk/Heerenveen | Eijer Producties brengt komend weekend twee musicals op het podium van het Posthuistheater in Heerenveen.
Op zaterdag 28 maart om 19.00 uur en zondag 29 maart om 14.30 uur staat Eijer Producties worden de musicals Mowgli en de Tovenaar van Oz gespeeld.

De musical Mowgli is een primeur voor. Nog nooit eerder maakte Eijer Producties een musical met kinderen in de leeftijd van 6 en 7 jaar oud. Mowgli is gebaseerd op de tekenfilm Jungle boek. Het verhaal speelt zich af in de jungle. Op een dag vindt de zwarte panter Bagheera een verlaten mensenbaby in een mandje. Omdat het dichtstbijzijnde mensendorp te ver weg is, brengt hij de baby naar een roedel wolven. Het kind wordt door hen geaccepteerd en opgevoed. Ze geven hem de naam Mowgli.

A3 Poster - TovenaarVanOziDe Tovenaar van Oz gaat over Doris die heel graag wil optreden. Helaas mag het niet omdat ze haar werkstuk niet heeft ingeleverd. Doordat ze plotseling struikelt, komt ze in een andere wereld terecht. In die wereld gaat ze samen met haar nieuwe vrienden opzoek naar moed, hersenen, een hart en een optreden.

Kaarten voor de musical Mowgli en De Tovernaar van Oz zijn te reserveren via info@eijerproducties.nl. Met een kaartje van 7,50 worden beide musicals bezocht.