Trio Alderliefste met ‘Une belle histoire’ in Skâns Gorredijk

november 5, 2015 in nieuws door Redactie

Skans AlderliefsteGorredijk | Het bekende trio Alderliefste staat vrijdagavond 6 november op de bühne van de Skâns in Gorredijk. Alderiefste brengt het programma ’20 jaar Alderliefste’. Het theaterconcert begint om 20:30 uur, kaarten (€17,50) zijn verkrijgbaar via www.skans.nl of aan de kassa en via 0513-468600.

In 2014 bestond het muzikale trio Alderliefste 20 jaar en dit vierden de mannen uitbundig met het uitbrengen van hun derde cd ‘Trois’. Trois is een popplaat vol zelfgeschreven Nederlandse en Franstalige nummers. De welbekende powerchansons van de drie heren beschrijven de hele geschiedenis van de band en maken van Trois een soort oeuvreplaat. De nummers zijn soms uptempo en vrolijk, dan weer heerlijk Frans nostalgisch en soms bloedserieus in de vorm van ontroerende, diepgaande ballads. De troistoegankelijke mannen willen hun jubileum ook in 2015-2016 graag met u vieren in het theater. Hun grootste hits ‘Une belle histoire’ en ‘Laat me/Vivre’ zullen natuurlijk ten gehore gebracht worden, net als veel andere muzikale pareltjes.

“In lichtvoetige, mooi open geproduceerde popliedjes schakelt Alderliefste probleemloos tussen Nederlands- en Franstalig. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is.” – Martin Groenewold