Miss Montreal hoofdact op Music Meeting Gorredijk

maart 24, 2014 in nieuws door Redactie

music-meeting-gorredijkGorredijk | Music Meeting 2014 wordt een bijzondere editie. Eerder werd al bekend gemaakt dat Miss Montreal de hoofdact zal zijn van het Gordykster muziekfeest. Kort geleden maakte de organisatie bekend dat ook De Høksons is toegevoegd aan de line-up.

De Høksons is een vierkoppige formatie uit Ter Apel en omstreken, louter bestaande uit liefhebbers van het rock ’n roll-genre, die maar één ding willen: vol gas knapp’n! Kortom: Veenkoloniale Rock ’n Roll. Miss Montreal behoeft nauwelijks enige aanprijzing. Met frontvrouw Sanne Hans stond Miss Montreal vanaf november 2008 maar liefst 33 weken onafgebroken in de hitlijsten met de single ‘Just A Flirt’. In 2009 verscheen het debuutalbum waarna Miss Montreal niet meer weg te denken is van de grote festivals.

Music Meeting begon in 1999 als klein open podium voor bands uit Gorredijk. Inmiddels is het event uitgegroeid tot een happening die bol staat van muziek door bekende en minder bekende bands. De doelstelling blijft echter gelijk: het beleven van een muzikale avond (en inmiddels middag) die vrij toegankelijk is voor iedereen. Music Meeting wordt gehouden op vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober in Sporthal Kortezwaag.