Podium TV bezoekt Skâns Gorredijk

februari 24, 2016 in nieuws door Redactie

skans1Gorredijk | Vandaag brengt het programma Toneelmeesters van Podium.TV De Skâns te Gorredijk in beeld. Presentator Arno brengt een bezoekje aan de theaterzalen en praat met programmeur Piety Eppinga. De uitzending is vandaag, woensdag 24 februari, te zien vanaf 17:30 uur en daarna elke twee uur in de herhaling.

De Skâns is een veelzijdig gebouw waar men niet alleen voor cultuur terecht kan. Het staat bekend als hét theater van Gorredijk, waar meerdere keren per week theater- of muziekvoorstellingen plaatsvinden. De grote zaal en de ronde zaal, het pareltje van de Skâns, zijn echter niet de enige zalen die volop gebruikt worden. Ook de grote sporthal is onderdeel van het gebouw. Verder zijn er verschillende zalen af te huren voor feesten, partijen en formele vergaderingen.

De uitzending is te zien op Podium.TV, maar kan later ook online teruggekeken worden via deze link.

Via de website van Toneelmeesters kunnen diverse afleveringen teruggekeken worden. Podium.TV is de sport- en cultuurzender van het Noorden (Groningen, Friesland, Drenthe en kop van Overijssel). Te ontvangen via Ziggo op kanaal 35, via Caiwayop kanaal 39 en via KabelNoordop kanaal 19.