Voetbalvereniging Gorredijk gaat voor kunstgras

februari 4, 2015 in nieuws door Redactie

vv gorredijkDoor Michiel Hornstra
Voetbalvereniging Gorredijk en de gemeente Opsterland voeren positieve gesprekken voor het realiseren van een kunstgrasveld. Door de aanhoudende ledengroei kampt de vereniging met een flink capaciteitsprobleem. Naast de welwillendheid van de gemeente en wethouder Piet van Dijk wil de voetbalvereniging, zoals in het coalitieakkoord omschreven, het initiatief nemen door ‘De krêft fan de mienskip’ aan te spreken.

De club is van plan om op wedstrijdveld twee in het najaar van 2015 een kunstgrasveld te openen. Alle inzet, kennis en kunde binnen de vereniging wordt aangesproken om dit doel te bewerkstelligen. In samenwerking met alle leden en commissies van de vereniging zal een coördinerende werkgroep hiermee aan de slag gaan.

Actuele ontwikkelingen en acties zullen worden gecommuniceerd via www.vv-gorredijk.nl, twitter: @VVGorredijk en op de facebookpagina.

Het nieuwe kunstgrasveld past binnen de toekomstplannen en behoeftes van de club. Voor eventuele vragen en suggesties kunt u mailen naar kunstgras@vv-gorredijk.nl