Verkoop eerste fase Mooi Loevestein Gorredijk start zaterdag

september 3, 2015 in nieuws door Redactie

mooi loevesteinGorredijk | Potentiële kopers zijn zaterdag 5 september welkom bij de startbijeenkomst van Mooi Loevestein. De bijeenkomst wordt van 10:00 tot 12:00 uur gehouden op de nieuwbouwlocatie. Kavels en bouwplannen kunnen dan bekeken worden en Makelaardij Sierd Moll en Makelaardij Friesland zijn aanwezig voor het geven van informatie en adviezen.

De eerste fase van Mooi Loevestein omvat zeven tussenwoningen, twee hoekwoningen en zes half vrijstaande woningen. Alle huizen worden opgetrokken in de jaren ’30 stijl: rode baksteen en een breed overstekend dak. Daarnaast heeft elke woning een voor- en achtertuin met achterom. De ruime gezinswoningen worden gebouwd door Zwanenburg Projecten.

Tijdens de verkoopdag op 5 september kunnen potentiële kopers informatie inwinnen over de opties door het bouwbedrijf, de locatie bekijken en informatie krijgen van makelaars, financierders en notaris. Inschrijven voor de favoriet woning kan op deze dag. Na de verkoopdag worden de woningen toegewezen. Voor kopers die later inschrijven, geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Meer informatie: www.mooiloevestein.nl, www.sierdmoll.nl en www.makelaardijfriesland.nl