Teake van der Meer op herhaling in Gorredijk

februari 19, 2014 in nieuws door Redactie

Teake, Minze en Gryt.

Teake, Minze en Gryt.

Gorredijk | De jubileumvoorstelling van Teake van der Meer komt nogmaals naar De Skâns in Gorredijk. Afgelopen weekend was de voorstelling ruim van te voren volledig uitverkocht. Vandaag is besloten dat de voorstelling op vrijdag 31 oktober nogmaals naar Gorredijk komt.

Na vijftig jaar op de planken gaat Teake van der Meer het rustiger aan doen. Hij neemt afscheid van zijn publiek met een jubileumrevue. Nieuwe typetjes, hilarische sketches en altijd met die typische Friese humor. Over personen uit het dagelijks leven maar dan door Teake voorgeschoteld op een manier zoals hij dat alleen kan.

Zijn vaste kompanen Griet Wiersma en Minze Dijksma zullen hem als vanouds assisteren in deze speciale voorstelling. Maar ook hebben Griet en Minze zelf een jubileum te vieren: Minze staat al dertig jaar met Teake op de planken en Griet vijftien jaar.

Het zal in dit programma de laatste keer zijn dat de ‘Friese meester van de lach’ zal schitteren tezamen met zijn twee vaste medespelers, waarbij de hechte drie-eenheid garant staat voor een grote lach-dichtheid. Deze authentieke humor, die de crisis even doet vergeten, wordt samengesmolten door feestelijke muziek en verbluffende magie. Een extra feestelijke voorstelling, waarbij de lachspieren optimaal gemasseerd zullen worden.

De voorstelling op 31 oktober begint om 20:30 uur. Kaarten kosten € 19,50 en kunnen besteld worden via De Skâns, telefoon 0513-468600 en aan de kassa van De Skâns (09:00-17:00 uur).