Songfestival live te volgen tijdens Ladiesnight Gorredijk

mei 9, 2014 in nieuws door Redactie

ladiesnight-songfestivalGorredijk | Voor zaterdagavond 10 mei staan twee grote evenementen op het programma: in Gorredijk wordt de Ladiesnight gehouden terwijl in Kopenhagen het Europees Songfestival plaatsvindt. Een dilemma, of toch niet?

Ladiesnight heeft heeft dit probleem opgelost door het Songfestival live uit te zenden op een groot scherm in de lounge. Bezoekers aan het evenement in Sportcentrum Kortezwaag hoeven op deze manier niets te missen van The Common Linnets. Ilse DeLange en Waylon veroverden met het liedje ‘Calm Afther The Storm’ tijdens de halve finale woensdag dinsdag 6 mei de felbegeerde plek in de finale.

In Kortezwaag is echter meer te doen tijdens de Ladiesnight. Zo is er een spetterende show van Jeroen Nieuwenhuize en Saxo Jo. Maar ook zijn er tachtig stands met alles op gebied van mode, verzorging, beauty en culinaire hoogstandjes. Verder gebeurd op het podium van alles: modeshows, dansacts en een metamorfose.

De Ladiesnight duurt van 19:00 tot 23:00 uur. Kaarten kunnen in de voorverkoop nog gekocht worden tot 18:00 uur vanavond, vrijdag 9 mei. Kijk voor de verkoopadressen op de site van Ladiesnight.