Reva laat zich niet zonder punten wegspelen

november 28, 2016 in nieuws door Redactie

revaGorredijk | Op vrijdagavond 25 november 2016 speelden de heren van Mijn Makelaar/Reva de thuiswedstrijd tegen DBS 2 uit Balk. Na het slechte spel van de week daarvoor in Langweer tegen Joure waren de Gorredijkers er op gebrand deze keer beter spel te laten zien. Dat lukte op zich wel, maar de progressie ten opzichte van de week daarvoor was niet voldoende om te kunnen winnen van de routiniers uit Balk: 1-3.

Zeker in de eerste drie sets van de wedstrijd werd de thuisploeg weg geserveerd. Steeds nam DBS een voorsprong van zes of zeven punten om daarna de set gecontroleerd uit te spelen. (18-25, 20-25 en 15-25).

Alleen in de laatste set wist Mijn Makelaar/Reva dat te voorkomen en nam zelfs een voorsprong (18-14). Deze voorsprong werd vervolgens weggegeven (20-20) maar de thuisploeg liet zich niet zonder punten wegspelen (25-22 en 1-3 in sets).

Coach Henk Veenstra zag het als volgt : “DBS is een erg degelijke ploeg met een moeilijke service en ook met een stevige aanval. Ik ben blij met de progressie van het team, maar er is nog genoeg werk aan de winkel.”

Op vrijdag 2 december 2016 spelen de heren van Mijn Makelaar/Reva thuis en dan tegen Joure/Oudehaske heren 2. Deze ploeg staat ongeveer op gelijke hoogte in de Eerste Klasse. Dat belooft een spannende wedstrijd om 19.15 uur in de Skâns in Gorredijk.