Najaarskermis en markt in Gorredijk

oktober 27, 2016 in nieuws door Redactie

kermisGorredijk | Van vrijdag 28 tot en met maandag 31 oktober wordt op het Marktplein in Gorredijk de traditionele najaarskermis gehouden, een gezellige kermis met vertier voor jong en oud. Attracties als de American Wipp, het Reuzenrad, de schitterende Le Grand Carrousel uit 1890 (met werkend orgel), Fun Jump alsmede de botsauto’s zijn present. Uiteraard ontbreken ook de Grijpkranen, Lijntrek, Bussensport, de Fotoschietsalon en kramen voor de inwendige mens niet.

Op zondag 30 oktober van 15:00 tot 16:00 uur zal een populair en bekend tv-karakter een verrassingsbezoek brengen aan de kermis, en is er voor een ieder de mogelijkheid om de bekendheid te begroeten of op de foto te gaan. Tevens op zondag organiseert winkeliersverenging Whi een koopzondag, deze dag zijn vele winkels in en om het centrum geopend waarnaast er voor kinderen tot 12 jaar een Halloween speurtocht is waarbij de deelnemers bij een juiste oplossing 2 vrijkaartjes voor de kermis krijgen.

Maandag 31 oktober staat in het teken van de Gordykstermerke, een gezellige markt met tal van kramen welke een plaats hebben aan de Langewal, Brouwerswal, Hoofdstraat en Formanjestrjitte. De markt wordt georganiseerd door stichting marktbeheer welke bekend is van onder andere de Skoattermerke van Oudeschoot en de Paasmarkt van Drachten. De kermis van Gorredijk is te volgen via facebook.com/KermisGorredijk hier vind u naast alle informatie ook uitgebreide fotoreportages en kortingsbonnen.