Medewerkers Maatwurk passen op de bloemen van Gorredijk

mei 20, 2014 in nieuws door Redactie

Medewerkers van Maatwurk geven de bloemen water.

Medewerkers van Maatwurk geven de bloemen water.

Gorredijk | Even leek het een probleem, de door Boost Gorredijk opgehangen bloempotten in het centrum van Gorredijk. Want wie moest die bloemen water geven? Plaatselijke ondernemers waren echt wel bereid dit klusje op zich te nemen maar de bloemen bleken wel erg hoog in de lantaarnpalen te hangen.

Maatwurk Ondersteuning uit Gorredijk bood echter een oplossing op niveau. Medewerkers van Maatwurk gaan voortaan de bloemen in het centrum van Gorredijk water geven. Zij zijn al langer een vertrouwde verschijning in het centrum van Gorredijk. In samenwerking met de Gorredijkster ondernemersverenigingen ruimen zij al een aantal jaar het zwerfvuil op.

maatwerk bloemen2Het watergeven van de bloemen in het centrum is een bijzonder klusje. Omdat de bloemen redelijk hoog in de lantaarnpalen hangen, is het nog niet zo makkelijk om ze water te geven. Daar bedacht plaatselijk ondernemer Harm Poortman een oplossing voor. Hij maakte een ingenieus systeem waarmee de medewerkers van Maatwurk de klus moeiteloos kunnen klaren.