Galerie Hoogenbosch toont werk van grote groep kunstenaars

juni 26, 2014 in nieuws door Redactie

De afdeling tribale- en Aziatische kunst bij galerie Hoogenbosch.

De afdeling tribale- en Aziatische kunst bij galerie Hoogenbosch.

Gorredijk | Galerie Hoogenbosch aan de Stationsweg in Gorredijk heeft voor de zomerperiode een tentoonstelling ingericht met diverse kunstenaars.

Schilderijen en werk op papier zijn er van Hans Boer, Anke Roder, André de Jong, Fred Pollack, Anne Feddema, Jan Roos, Krin Rinsema, Els Timmerman en Leen Kaldenberg. In de stockruimte is werk te zien van Dick van Arkel, Ernst Nagel, Han Klinkhamer, Jan Radersma, Jan Snijder, Christiaan Kuitwaard, Jochem Hamstra, Sib Postma, Tjibbe Hooghiemstra, Sies Bleeker, Boele Bregman, Leendert Scheltema en anderen.

Karen Gillis, Phylicia Giljamse, Nel Linssen, Maria Hees, Ute Decker, Leen Heyne, Peggy Bannenberg en Jacomijn van der Donk stellen sieraden tentoon en ook zijn er nieuwe aanwinsten op de afdeling tribale- en Aziatische kunst.

De openingstijden van Galerie Hoogenbosch aan de Stationsweg 66 zijn in de zomerperiode gewijzigd. Tot en met 13 juli gelden de reguliere openingstijden: donderdag tot en met zondag van 13.30 uur tot 17.30 uur. Daarna is de galerie tot 29 augustus uitsluitend op afspraak geopend. Een afspraak maken kan via 0513-465178 of info@galeriehoogenbosch.nl.