Musical ‘Welkom in de Sixties’ dit weekend driemaal in De Skâns

april 11, 2014 in nieuws door Redactie

De generale repetitie van woensdagavond. Foto tegekkefoto.nl

De generale repetitie van woensdagavond. Foto tegekkefoto.nl

Gorredijk | De generale repetitie zit er op voor de oudste musical cursisten van Eijer Producties. Zaterdag 12 en zondag 13 april voeren zij de musical ‘Welkom in de Sixties’ in De Skâns te Gorredijk. Een mooie impressie is hier te vinden.

De musical speelt zich af in 1962 en gaat over Tracy Turnblad, een groot meisje met een groot kapsel en een nog groter hart met maar één passie: dansen! Als Tracy een plek wint in de the Corny Collins Show wordt haar droom werkelijkheid: dansen in het populairste programma op televisie. Maar haar moeder is het totaal niet eens met de transformatie van outsider tot idool, inclusief de coolest hairdo. Zal het Tracy lukken om de koningin van de show te verslaan en het hart van danshunk Link Larkin te veroveren, zonder haar kapsel te verpesten? Of zet ze zich in voor gelijkheid voor alle dansers op het podium?

Welkom in de Sixties wordt drie keer opgevoerd in De Skâns in Gorredijk. Zaterdag 12 april om 14:30 uur, zaterdag 12 april om 19:30 uur en zondag 13 april om 14:00 uur. Kaartjes kosten €7,50 en kunnen voor aanvang van de voorstelling aan de kassa worden gekocht. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Aan de voorstelling werken mee: Janna Eijer, Aarnt Eijer, Coco de Haas, Harma de Vries, Anne Rixt Kuperus, Féliciaa Hoekstra, Aileen van der Ven, Anna Oenema, Inte Tolman, Sanne Verschuur, Nienke Post, Willy Veenstra, Lisa Stolker, Jort Breeuwsma, Lisanne de Jong, Sarai Balkenende, Esmee De Haan, Elisah Volgers, Nicky Vries, Ditte de Wolff, Silke Hanegraaf, Wouter Kloosterman, Alina Bruinsma.