Dames Stânfries zonder medailles naar huis

februari 1, 2016 in nieuws door Redactie

stanfries1

stanfries2Uithuizen/Gorredijk | Turnsters van Stânfries uit Gorredijk vertrokken zondag naar Uithuizen voor de districtskampioenschappen 3e divisie dames. In de vroege morgen was het de beurt aan Larissa van der Woude die namens GV Stanfries mee deed in supplement C tussen de senioren.

Enkele weken geleden raakte Larissa tijdens een training geblesseerd aan haar enkel waardoor de voorbereiding niet optimaal was en ze geen oefeningen kon turnen die ze gehoopt had. Toch turnde ze wat ze vandaag wat kon en liet zien dat ze een echte doorzetter is. Larissa had niet genoeg punten om door te stromen naar de volgende ronde.

In de 2e plaatsingswedstrijd was het de beurt aan Aukje Bijker en Hiske Jonker. Deze dames komen uit in de jeugd N4. Aukje turnde een hele goede wedstrijd en liet zien wat ze kon. Hiske had niet helemaal haar dag vandaag. Zie liet dan ook veel punten liggen wat erg jammer was. Deze dames hebben zich ook niet geplaatst voor de volgende ronde.

In de laatste ronde kwam Nina Troiano in actie bij de junioren supplement D. Nina liet jammer genoeg wat punten liggen op brug maar herpakte zich heel goed en turnde wedstrijd keurig uit. Met op balk dan ook een mooie oefening. Ook Nina wist zich niet te plaatsen. De dames kunnen met trots terug kijken op hun wedstrijd, op naar 14 februari wanneer ze hun 2e wedstrijd gaan turnen.